ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τα 30άρια του Μαραντζίδη...

Πλάκα έχουν, γενικώς, οι δημοσκόποι. Τα 'χουμε πει. Ποτέ δεν πέφτουν μέσα στις προβλέψεις τους αλλά σε περιόδους που μυρίζουν εκλογές συνεχίζουν απτόητοι το "θεάρεστο" (και πάντως οικονομικά ευάρεστο έργο τους). Από τη μια σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Μαραντζίδη, ο κόσμος δεν θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την άλλη θέλει να μην πάει σε εκλογές και να συνεχίσει να κυβερνά!
Κατά την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (που δεν έχει και μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη) στην πρόθεση ψήφου ο Κυριάκος συνεχίζει να χτυπάει 30άρια. Από το 30% πήγε στο 32% ενώ πίσω του ο Τσίπρας τσίμπησε μεν μία μοναδούλα αλλά παραμένει στα μισά του.. δρόμου.
Τρίτο κόμμα σταθερά η Χρυσή Αυγή (8%), πιο πίσω το ΚΚΕ (6%) και το ΠΑΣΟΚ (4,5%). Σε άνοδο η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που μπαίνει σύμφωνα με αυτή τη μέτρηση στη Βουλή (3%).
Τη βάση πιάνει και ο Λεβέντης ενώ εκτός Βουλής, σύμφωνα με την έρευνα του Μαραντζίδη είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (2%), το ΠΟΤΑΜΙ (1,5%) και η Λαϊκή Ενότητα (1%).
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σκίζει και στη δημοτικότητα. Είναι δεύτερη (27,5%) μετά τον Μητσοτάκη (31%), αφήνοντας πίσω της τον πρώην σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα ένα πενιχρό 22%...
- από το nonews-news