ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πιάνει δουλειά το νέο ΕΣΡ

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε στην έδρα του ΕΣΡ η ορκωμοσία των νέων μελών του Συμβουλίου, παρουσία του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά και του γγ Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου.
Ο Ν. Βούτσης, δήλωσε , ότι το ΕΣΡ έχει συγκεκριμένη ατζέντα για όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ενώ ευχήθηκε σύντομα να υπάρξει και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, έτσι ώστε να κλείσει το κεφάλαιο για αυτή τη νέα κανονικότητα που έπρεπε από καιρό να έχει διαμορφωθεί.
«Είμαι σίγουρος ότι το νέο ΕΣΡ θα μπορέσει να αντιπαρέλθει άνετα τυχόν πιέσεις ή παρεμβάσεις».. είπε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Βουλής.
Ο Νίκος Παππάς στον χαιρετισμό του, χαρακτήρισε σημαντική τη στιγμή, καθώς το ΕΣΡ συγκροτείται σε σώμα, ενώ κάτι τέτοιο έχει να γίνει από το 2002. Χαρακτήρισε όπλο στα χέρια του νέου ΕΣΡ το νόμο 4339 και απευθυνόμενος προς τα μέλη δήλωσε ότι δεν ξεκινούν από το μηδέν.
Όσον αφορά τις ελλείψεις στο τεχνολογικό υλικό και το προσωπικό του ΕΣΡ, ο υπουργός Ν. Παππάς είπε, ότι τώρα έχει την εγγύηση της πολιτικής ηγεσίας ώστε να λυθούν άμεσα όλα τα προβλήματα.
Ο νέος πρόεδρος του ΕΣΡ, Θανάσης Κουτρομάνος αφού ευχαρίστησε τη Βουλή,  για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του δήλωσε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, στο μέτρο της θεσμικής μας αρμοδιότητας, για να επιλυθούν όλα τα τρέχοντα και σοβαρά ζητήματα, με τη φιλοδοξία οι όποιες ρυθμίσεις να αντέξουν και στο μέλλον».