ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ: Αυτό που προέχει είναι πώς θα σωθούν οι θέσεις εργασίας

 Χίλιοι οκτακόσιοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί κινδυνεύουν να μείνουν άμεσα άνεργοι

Δεν μπορεί να κλείσουν τα κανάλια που δεν πήραν άδεια, δεν μπορεί να πέσει μαύρο στα κανάλια αυτά, δήλωσε μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο Mega ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος.
«Υπάρχουν πολλά ζητήματα που τίθενται, και κυρίως οι θέσεις εργασίας στα κανάλια που δεν πήραν άδεια. Χίλιοι οκτακόσιοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί κινδυνεύουν να μείνουν άμεσα άνεργοι» τόνισε ο Στ. Νικολόπουλος.
«Δεν αγνοούνται άλλα ζητήματα που ανακύπτουν, όπως η συγκέντρωση, ο κώδικας δεοντολογίας, πώς θα εργάζονται οι συνάδελφοι. Αλλά αυτό που προέχει είναι πώς θα σωθούν οι θέσεις εργασίας» ανέφερε. Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση.. για να βρεθεί λύση είτε πολιτική είτε συνδικαλιστική.
Ο Στ. Νικολόπουλος μιλώντας και στον ΒΗΜΑ fm επεσήμανε: «Είμαστε στην επόμενη μέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Αυτό το σοκ είναι τρομακτικό. Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα». Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ διερωτήθηκε: «Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Ξαφνικά θα σκουπίσουμε τα χρέη;»...