ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Λευτέρη, γιατί χαλάς «μια ωραία δημοσιογραφική ιστορία»;

Το αξίωμα της (κυνικής) δημοσιογραφίας είναι παλιό και δοκιμασμένο: «Μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία». Όχι πως δεν είναι αλήθεια ότι τα παιδιά που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες προετοιμάστηκαν σε πολύ κακές συνθήκες – και κάποια σε άθλιες. Αλλά αυτή η μανιώδης τάση για γκρίνια, ακόμα και όταν οι ίδιοι οι αθλητές δεν γκρινιάζουν, αυτό το κυνηγητό της μίρλας και της απαξίας, έχει φτάσει στα άκρα και γίνεται γραφικό. Ιδιαίτερα όταν όλοι ξέρουμε τι περνάει η Ελλάδα παντού: στην Οικονομία, στην Υγεία, στις εργασιακές συνθήκες. Το είπαμε: παντού!
Την Κυριακή, στο βραδινό δελτίο του Star υπήρχε συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια.. σε απευθείας σύνδεση με το σπίτι του. Οι πρώτες ερωτήσεις τυπικές. Για τα συναισθήματά του, τις αντιδράσεις του κόσμου, τις δυσκολίες του αθλήματος – τέτοια. Και μετά, άλμα στο αγαπημένο δημοσιογραφικό θέμα που πουλάει: στις κακές συνθήκες προετοιμασίας.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ