ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Τι κρύβει ο Ανεξάρτητος Πάροχος του Βαρδινογιάννη;

Και γιατί εκπροσωπείται από το σημαντικότερο στέλεχος του STAR στη δημοπράτηση;

Εύλογα ερωτηματικά και αγωνία για το παρόν και το μέλλον δημιουργεί στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού STAR η επιλογή του μεγαλομετόχου του καναλιού (Βαρδινογιάννης) να συμμετάσχει στην διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών και με άλλη υποψήφια εταιρεία κυπριακών συμφερόντων («Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος περιεχομένου Ανώνυμη Εταιρεία-ITV CP»). Πόσο μάλιστα όταν αυτή εκπροσωπείται από το σημαντικότερο στέλεχος του STAR όλα τα προηγούμενα χρόνια κύριο Πάνο Κυριακόπουλο. Παρά τις μέχρι σήμερα δημόσιες δηλώσεις τους για την στήριξη της αίτησης και της συμμετοχής.. στην διαδικασία του STAR, δηλαδή της εργοδότριας και ιστορικής εταιρείας στην οποία απασχολούνται εδώ και χρόνια εκατοντάδες εργαζόμενοι (τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό).
H Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) αναφέρει πως αν και είναι αυτονόητη η στήριξή της σε κάθε προσπάθεια για την συνέχιση λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού STAR, είναι υποχρεωμένοι πριν από μία κρισιμότατη για το μέλλον όλων διαδικασία, να εκφράσει δημόσια την αγωνία και ανησυχία της και να ζητήσει πειστικές απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον.
Επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο ήταν και αρχική ανησυχία της ΕΤΙΤΑ, η Ενωση υπενθυμίζει στους κυβερνητικούς παράγοντες, τις διαβεβαιώσεις τους πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Η ΕΤΙΤΑ περιμένει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουν τους εργαζόμενους του σταθμού.