ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Οι εμετικοί γλείφτες στα MME είναι πάντα αναλώσιμοι

Λοιπόν για να συνοψίσουμε:
- Η επιλογή της κυβέρνησης για 4 άδειες είναι άστοχη και εμμονική και ουσιαστικά λειτουργεί εναντίον της. Αν άφηνε ανοιχτό τον αριθμό των αδειών κανείς δεν θα μπορούσε να πουλάει "επανάσταση". Η διαδικασία θα ήταν απλή. Έχεις πάρει θαλασσοδάνεια και δεν μπορείς να τα πληρώσεις; Τον πούλο. Έχεις απλήρωτους εργαζομένους; Τον πούλο. Χρωστάς σε ασφαλιστικά ταμεία; Τον πούλο. Είσαι εργολήπτης δημοσίων έργων; Τον πούλο. Τώρα απλώς παρακολουθούμε ένα κακοστημένο, ολίγον σούρεαλ, έργο, όπου ο καθένας επιλέγει τους "καλούς" και τους "κακούς" της καρδιάς του.
- Η διαδικασία όντως μοιάζει με έναν κακοστημένο reality, με κλειστές πόρτες, ράντζα και άλλες τέτοιες γραφικότητες.
- Οι ισχυρισμοί- κυρίως του ΣΚΑΪ- περί "λύτρων" είναι χαρακτηριστική το πώς θέλουν να.. λειτουργούν στην Ελλάδα οι καναλάρχες. Όλα τζαμπαντάν, όλα για πάρτη μας.
- Διάφοροι- ουκ ολίγοι δυστυχώς- δημοσιογράφοι γλείφουν με λαιμαργία τον κώλο των εργοδοτών τους ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν να έχουν ψωμάκι και την επόμενη μέρα. Να τους θυμίσουμε ότι οι εμετικοί γλείφτες είναι πάντα αναλώσιμοι. Πάντα υπάρχει κάποιος που θα γλείφει περισσότερο και με λιγότερα λεφτά.
- Το Mega σύμφωνα και με τον ίδιο του τον μεγαλομέτοχο Φώτη Μπόμπολα κλείνει γιατί οι μέτοιχοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Απλώς μερικοί στο κανάλι έγιναν μπομπολικότεροι του Μπόμπολα, κάτι καθόλου σπάνιο στον χώρο των ΜΜΕ.
- Στη διαδικασία συμμετέχουν κατηγορούμενοι για κακουργήματα. (Άνευ άλλου σχολίου)
- Η "συνταγή" για το στήσιμο και τη λειτουργία των ΜΜΕ στην Ελλάδα παραμένει η ίδια, βασισμένη στη διαπλοκή και στην απόλυτη αναξιοκρατία. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όποιοι κι αν πάρουν τις άδειες.
- ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. κανονικά θα έπρεπε να ψάχνουν γωνιά να κρυφτούν καθώς επί 3 δεκαετίες έστησαν, καλλιέργησαν και συντήρησαν ένα καθεστώς απόλυτης αδιαφάνειας, διαπλοκής και συναλλαγής. Κάποια στελέχη τους μάλιστα ήταν παιδιά ακριβώς αυτής της σαπίλας, που συντηρούνταν σε ζωντανή μετάδοση, επί τόσα χρόνια. Αλλά είπαμε κάποιοι έχουν το θράσος ως μόνο τρόπο πολιτικής επιβίωσης πλέον.
Δημήτρης Σούλτας (fb)