ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Σήμερα «κληρώνει» για τους τέσσερις νέους καναλάρχες

Επίδοση ασφαλιστικών μέτρων
Με τη θυροκόλληση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων από ANT1, STAR, ALPHA και ΣΚΑΪ στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης ξεκίνησε η σημερινή ημέρα του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας. Μπορεί το ιδιωτικό κανάλι Star να είχε καταθέσει την αίτηση στις 19 Αυγούστου, αλλά η επίδοση έγινε σήμερα, καθώς είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας, που είχε δώσει το ΣτΕ, σύμφωνα με πληροφορίες. Η θυροκόλληση έγινε, καθώς δεν μπορεί τα παραλάβει κάποιος, αφού κανείς δεν έχει πρόσβαση στο κτίριο της ΓΓΕΕ.
Σημειωτέον ότι στο σημείο ισχύουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την περιοχή να έχει..
αποκλειστεί από την Κυριακή. Δεν υπάρχει και δυνατότητα ροής πληροφόρησης από «μέσα προς τα έξω», καθώς κανείς διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.
Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τέσσερις νικητές, αφού τις επόμενες ώρες θα έχουμε «λευκό καπνό» και ειδήσεις για τις περιβόητες ισάριθμες άδειες.
Αμέσως μετά την ανάδειξη των νικητών αναμένεται να υπάρχουν και νέες ενστάσεις ή προσφυγές από τους ενδιαφερόμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση να εξασφαλίσει περίπου 45 με 50 εκατ. ευρώ, περιμένοντας δηλαδή τα τελικά χτυπήματα για τις άδειες να φτάσουν στα 10 με 12,5 εκατ. ευρώ.
- πηγή: efsyn