ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

To θύμα, o Xαρδούβελης!..

«Τον Ιούνιο του 2012 φοβήθηκα κι εγώ. Και επειδή είχα μπροστά μου πληρωμές, έβγαλα έξω κάποια χρήματα.». Αυτό υποστήριξε ο Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου, στο Star.
Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, δήλωσε πως έπεσε... θύμα(!), καθώς κανείς δεν τον ενημέρωσε θεσμικά, αλλά έμαθε για το θέμα από τον Τύπο!
 Μα είναι δυνατόν ένας υπουργός Οικονομικών να βρίσκει τέτοιες δικαιολογίες; Στο κάτω κάτω αν φοβάσαι και βγάζεις τα χρήματά σου έξω και μάλιστα σε δόσεις, τότε αρνείσαι να γίνεις υπουργός και κάθεσαι στα αυγά σου και στα... λεφτά σου.
Κι όπως λέει κι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πώς είναι δυνατόν ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης  Σαμαρά που επέβαλλε βαρύτατη φορολόγηση και υποτίθεται ότι πολεμούσε τη..
φοροδιαφυγή να εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση;
Και μάλιστα πώς είναι δυνατόν κάποιος που εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές υπέρ του ελληνικού λαού;
Θυμίζουμε ότι, όπως αποκάλυψε η Real News,ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, με επείγον έγγραφο, έχει ζητήσει από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη. Κι αυτό διότι το 2012 ο Χαρδούβελης απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: (α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού (Νοέμβριος 2011 - Μάιος 2012) και (β) ως υπουργός Οικονομικών (Ιούνιος 2014 και μετά).