ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ψυχάρης: Κάντε ό,τι νομίζετε με τον Πρετεντέρη!..

Ποιοι του ζήτησαν να κόψει την εκπομπή του τηλεπαρουσιαστή στο Μega

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι διαρροές που θέλουν τον Γιάννη Πρετεντέρη να βρίσκεται υπό την δυσμένεια μετόχων της εταιρείας Τηλέτυπος και κάποιοι από αυτούς να ζητούν μέχρι και την απομάκρυνσή του. Ως αιτιολογία στο αίτημά τους προβάλουν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η δευτεριάτικη εκπομπή του Πρετεντέρη.
Ενδεικτικό των προθέσεων κάποιων μετόχων είναι κι ο διάλογος που αποκαλύπτει το enimerosi24,  και φέρεται να έγινε ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του MEGA Σταύρο Ψυχάρη, με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού, που σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να είναι, είτε ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος είτε ένας από τους δύο μάνατζερ της εταιρίας, Ηλίας Τσίγκας ή Θανάσης Ανδρεούλης.
Το στέλεχος μετέφερε στον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ τον προβληματισμό της διοίκησης, σχετικά με την κακή πορεία της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη επισημαίνοντάς του ότι..  οι χαμηλές τηλεθεάσεις δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στον ημερήσιο μέσο όρο του σταθμού, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (σε επίπεδο διαφήμισης και εσόδων στο prime time)… αφού ό,τι κερδίζουν με το «Παρτάλι» το χάνουν στη συνέχεια με την «Ανατροπή»… Για να του ζητήσει – σύμφωνα με τις πηγές του enimerosi24,  ούτε λίγο ούτε πολύ, το «πράσινο φως» για να κόψουν την εκπομπή του δημοσιογράφου!
Και εκεί που κανείς θα πίστευε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης θα υπέρ-αμυνόταν για τη διατήρηση της εκπομπής του δημοσιογράφου του ΔΟΛ, με διάθεση συγκατάβασης φέρεται να ζήτησε να κάνουν υπομονή, ώσπου να ολοκληρωθεί η σεζόν (άλλωστε τρεις μήνες απομένουν), και του χρόνου ας κάνουν ό,τι νομίζουν! Το στέλεχος μετά από αυτή την απάντηση του Σταύρου Ψυχάρη, φεύγοντας, φέρεται να του είπε «Τότε μην περιμένετε έσοδα»!