ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Eλ. Τύπος: εργοδοσίας θράσος απροσμέτρητον...

Με περίσσιο θράσος η εργοδοσία του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, μέσω mail, προτείνει στους επί μήνες απλήρωτους εργαζόμενους, να προβούν σε εθελούσια “αυτοχειρία”. Τους προτείνει να απεμπολήσουν όσα απέμειναν- απο την αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων και την αδράνεια των πλειοψηφιών στις Ενώσεις -δικαιώματα τους, να περάσουν στην κατηγορία του χωρίς οικονομική και ιατροφαρμακευτική στήριξη ανέργου.
Ο χοντροκομμένος αυτός εργοδοτικός εκβιασμός, πατάει και σε κινήσεις “καλής θέλησης” των εργαζόμενων για να μην κλείσει το “μαγαζί”. Ομως δεν πάει άλλο!
Οι εργαζόμενοι του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ και μνήμη και πείρα και κρίση διαθέτουν. Γνωρίζουν ότι τα “μαγαζιά” ανοίγουν ή κλείνουν απο τους ίδιους τους εργοδότες, ανάλογα με τα δικά τους.. συμφέροντα. Με αυτά τα όπλα πρέπει να απαντήσουν, επιστρέφοντας το mail στην εργοδοσία.
Με σιδερένια εσωτερική ενότητα, με αγωνιστική διάθεση, σε συμμαχία με τους χιλιάδες εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς που βρίσκονται στην ίδια θέση, να απαιτήσουν από τις Ενώσεις να οργανώσουν, επιτέλους, τον αγώνα ενάντια στην απληρωσιά στον κλάδο.
Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω ΤΩΡΑ όλους τους αντεργατικούς Νόμους.
Να βάλουμε φρένο στη βουλιμία των εργοδοτών!
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :
• Καταβολή όλων των δεδουλευμένων ΤΩΡΑ !
• Καμιά απόλυση, με οποιαδήποτε μορφή δεν γίνεται αποδεκτή.
• Υπογραφή Κλαδικών ΣΣΕ με τους όρους των συμβάσεων του 2008 και 2009, ως βάση για αύξηση των αποδοχών.
• Μόνιμη, σταθερή δουλιά , με πλήρη δικαιώματα για όλους.
• Οχι στα μπλοκάκια, τη μαύρη και ελαστική εργασία.

Σε αυτόν τον αγώνα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ θα είναι συμμέτοχες, αλληλέγγυες και πρωτοπόρες, όπως πάντα !