ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Νέα εφημερίδα από τον Γ. Φιλιππάκη στα περίπτερα

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στα περίπτερα όλης της χώρας η νέα μηνιαία εφημερίδα που εκδίδει η «Δημοκρατικός τύπος ΑΕ» του Γιάννη Φιλιππάκη. Προκειται για την θρησκευτική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» κα το πρώτο φύλλο συνοδεύεται από 3 cd με 40 σπάνιες ηχογραφήσεις των μεγάλων δασκάλων της ψαλτικής τέχνης (Θεοδοσόπουλος, Περιστέρης, Καράς, Σύρκας, Χατζημάρκος κλπ) και κουπόνι 5 ευρώ για αγορά βιβλίων. Η εφημερίδα κοστίζει (μαζί με τα δώρα) 3 ευρώ. Διευθυντής της «Ορθόδοξης Αλήθειας» είναι ο Δημήτρης Ριζούλης και σύμβουλος έκδοσης ο Χρίστος Μουλίνος.
 Αρθρογράφοι είναι μεταξύ άλλων οι: π. Γεώργιος Μεταλληνός, π. Ανανίας Κουστένης, Μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων, Μανώλης Μελινός, Κωνσταντίνος Χολέβας, κ.α.
Παράλληλα μια ομάδα 10 δημοσιογράφων παρουσιάζει πλούσια ρεπορτάζ. Σε αυτό το φύλλο υπάρχει εκτενές αφιέρωμα για τα 7 χρόνια του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας, συνέντευξη του θείου του πρωθυπουργού.. π. Δημητρίου Τσίπρα και συνομιλία με τον γνωστό ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη που αναφέρεται στην πίστη του στον Θεό. Eπίσης υπάρχουν θέματα για:
- Την εισήγηση αγιοποίησης του γέροντα Παίσιου,
- τα νυχτερινά συσσίτια της Εκκλησίας στους αστέγους,
- την επέτειο για την επιστροφή του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα,
- τις εργασίες στον Άγιο Γεώργιο Καΐρου,
- τον νεομάρτυρα της Λάρισας που απαγχονίστηκε για την αργία της Κυριακής,
- την αγιορείτικη Εστία στη Θεσσαλονίκη, τις δράσεις κατηχητικών κ.α.
 Κάθε μήνα θα φιλοξενείται συνέντευξη μιας πρεσβυτέρας και ενός εθελοντή που βοηθά το έργο της Εκκλησίας.
 Η εφημερίδα θα παραμένει στα περίπτερα για 15 ημέρες. Τηλεφωνικό κέντρο εφημερίδας: 213-0170400.