ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Εντολές για δραστικές περικοπές σε ANT1 και Mega

Κατευθύνσεις για μεγάλες οικονομικές περικοπές και μάλιστα άμεσα δόθηκαν σε κορυφαία στελέχη του ANT1 και του Mega, από τους ιδιοκτήτες. Οι σχετικές εντολές ήρθαν παράλληλα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για το καθεστώς αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών, αλλά και με δεδομένη την κρίση στη διαφημιστική αγορά, που συνεχίζεται.
Η εντολή από την ηγεσία του ANT1 είναι για περικοπή αρχικά κατά 5% στους μισθούς στο ραδιόφωνο, ενώ στην τηλεόραση θα υπάρχουν «εθελούσιες» έξοδοι, διευκόλυνση για συνταξιοδοτήσεις, αλλά και απολύσεις, αν χρειαστεί. «Να προχωρήσετε με οποιονδήποτε τρόπο κριθεί σκόπιμο», ειπώθηκε άνωθεν και μάλιστα με..
διαδικασίες που δεν θα είναι χρονοβόρες… Στο Mega υπάρχει επίσης μια γενικότερη διάθεση για νέες περικοπές, που όμως δεν θα αφορούν σε πρώτη φάση μειώσεις μισθών και προσώπων, αλλά τις παραγωγές.
Στο Star φαίνεται πως δεν τίθεται ανάλογο ζήτημα. Μάλιστα, είναι σε πλήρη εξέλιξη η προετοιμασία τηλεπαιχνιδιού, το οποίο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και θα προβάλλεται τις καθημερινές πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.
- πηγή: Παραπολιτικά