ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εφυγε από τους Συντάκτες ο Γιάννης Παντελάκης

Απεργία από τους απλήρωτους της Μίνωος

** Χωρίς διευθυντή συντάξεως έμεινε η Εφημερίδα των Συντακτών μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παντελάκη. Ο καλός δημοσιογράφος παραιτήθηκε κι έφυγε από την Κολοκοτρώνη – όπως μας είπαν- για δικούς του προσωπικούς λόγους. Η θέση του διευθυντή σύνταξης -προς το παρόν- δεν έχει καλυφθεί καθώς oυδείς φαίνεται διατεθειμένος να την αναλάβει.

** Αναστέλλεται η έκδοση των περιοδικών για ipad Kool και Hope, του τηλεπαρουσιαστή Πέτρου Κωστόπουλου, όπως είχαν γράψει πρώτοι οι zoornalistas πριν από δύο εβδομάδες (εδώ). Το κλείσιμο των περιοδικών ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την διοίκηση στους εργαζόμενους με την υπόσχεση ότι στην πρώτη ευκαιρία θα ξανακυκλοφορήσουν...

** Την κήρυξη 24ωρης απεργίας (από τις 2 μ.μ. της Πέμπτης, 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως.. 
τις 2 μ.μ. της Παρασκευής, 6 Ιουνίου ) σε «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας « enet.gr ».  αποφάσισαν  Ε.Σ.Η.Ε.Α , Ε.Π.Η.Ε.Α . και  Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. Στη Μίνωος οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο διάστημα (έχουν χάσει το λογαριασμό) και οι Ενώσεις διεκδικούν την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων οφειλών .

** Την ίδια ώρα  η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων καλεί τους εργαζόμενους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ   σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (Μίνωος 10-16) την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 2.00μμ .Οι Λιθογράφοι καλούν τις υπόλοιπες ενώσεις του τύπου, τα σωματεία στον κλάδο του χαρτιού, να πάρουν αποφάσεις αλληλεγγύης και στήριξης και με τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ .