ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Δίωξη για την τραμπούκικη επίθεση κατά του αθλητικογράφου Σωτήρη Βετάκη

Στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων δραστών για την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε ο αθλητικογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Σωτήρης Βετάκης, προχώρησε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών.
Η δίωξη ασκήθηκε για απρόκλητη σωματική βλάβη με τις επιβαρυντικές διατάξεις του γνωστού «κουκουλονόμου» γιατί οι δράστες είχαν φροντίσει να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την ώρα της επίθεσης.
Η δίωξη δεν περιλαμβάνει μόνο τους φυσικούς, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς, την ταυτότητα των οποίων θα αναζητήσει η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. όπου και ανατέθηκε η έρευνα, υπό την εποπτεία του εισαγγελέα.
Ο εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη την κατάθεση του Σωτήρη Βετάκη, ο οποίος έχει αναφέρει δύο.. ύποπτες κλήσεις που είχε δεχθεί από άγνωστο πρόσωπο και άγνωστο αριθμό, έδωσε εντολή να ερευνηθούν σε βάθος χρόνου τα τηλέφωνα που δέχθηκε ο δημοσιογράφος, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία με στόχο την ταυτοποίηση των δραστών.