ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Γκρίνια (και) στα υψηλά κλιμάκια του ΔΟΛ

Ο  ρόλος του (αναβαθμισμένου) Χιώτη, οι αλλαγές στο Mega και το δάνειο των 20 εκατ.

** ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ καθυστέρηση θα εξοφληθεί ο μήνας Μάρτιος για τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα έντυπα του ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης για να «χρυσώσει το χάπι» στους εργαζόμενους της Μιχαλακοπούλου είχε δώσει εντολή στο λογιστήριο να δοθεί το δώρο του Πάσχα πολύ πιο νωρίς από το προβλεπόμενο και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου «για να 'χουν τα παιδιά να περάσουν» μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη οπότε αναμένεται να τους εξοφληθεί ο Μάρτιος.

** ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ στα υψηλά κλιμάκια του ΔΟΛ επικρατεί εκνευρισμός και γκρίνια καθώς τα.. δελτία των πρακτορείων με τις κυκλοφορίες δείχνουν πως όχι μόνο δεν υπάρχει κυκλοφοριακή άνοδος αλλά η πορεία των πωλήσεων  είναι  πτωτική. Ο Σταύρος Ψυχάρης ποντάριζε πολύ στην προσφορά με «Τα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού» -προς τούτο μάλιστα είχε επιστρατεύσει και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Τα Αρχεία όμως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου το κλίμα να είναι βαρύ.

** Ο ΜΟΝΟΣ που φαίνεται να μην επηρεάζεται και να μην ανησυχεί είναι ο αναβαθμισμένος διευθυντής του Bήμα Fm, Βασίλης Χιώτης που ανέλαβε και επιτελικό ρόλο στα σάιτ του Οργανισμού. Οι οποιες ενστάσεις υπήρχαν, παραμερίστηκαν καθώς η σχέση του Β. Χιώτη με τον επικεφαλής των ηλεκτρονικών μέσων του ΔΟΛ Παναγιώτη Ψυχάρη (γιού του Σταύρου), διανύει την καλύτερη φάση της. Για αργότερα ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει...

** ΤΟ ΟΝΟΜΑ όμως του έμπιστου συνεργάτη του Ψυχάρη,  Βασίλη Χιώτη, περιλαμβάνεται και στα σενάρια για τις αλλαγές στο μοντέλο του κεντρικού δελτίου του Mega  Κι αυτό γιατί οι όποιες αλλαγές ενδεχομένως να φτάσουν ακόμη και μέχρι τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και στην σημερινή συγκυρία το αφεντικό του ΔΟΛ, ακούγεται ότι επιθυμεί σφόδρα  να έχει λόγο στη διαμόρφωση του δελτίου του καναλιού.

** ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ο Ψυχάρης επικεντρώνει στη σύναψη ομολογιακού δανείου (όπως έκανε κι ο Μπόμπολας) ύψους 20 εκατ. ευρώ. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι το ποσοστό που θα καταλήξει στην εξυπηρέτηση των δανείων του Οργανισμού και το αντίστοιχο που θα διατεθεί για την ενίσχυση της ρευστότητάς του και των ομαλοποίηση στην καταβολή των δεδουλευμένων.