ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Γιατί οι εκδότες Ψυχάρης και Σκαναβής δεν «ενοχλήθηκαν» από την Αστυνομία

Καμμένος και Ραχήλ ετοιμάζονται να μηνύσουν (κι άλλους) δημοσιογράφους

«Θα συνεχίσω μέχρι τέλους με μηνύσεις και με αγωγές» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψη της δημοσιογράφου του Ελεύθερου Τύπου, Δέσποινας Κονταράκη ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έγραφε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Οποιο ΜΜΕ η δημοσιογράφος λειτουργεί ως ρουφιάνος των δυνάμεων κατοχής των δανειστών θα διώκεται».
«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ ενώ συμπλήρωσε ότι στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και βουλευτές όπως η Φωτεινή Πιπιλή. H Μακρή είπε ότι αυτό που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν ανεκδιήγητη ενώ υποστήριξε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη.. 
δικαιοσύνη γιατί απειλείται η ζωή της. Είπε ακόμα ότι ποτέ δεν είπε τις συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης της Χρυσής Αυγής και ούτε μπορεί να αποδείξει κανείς το αντίθετο.
Θυμίζουμε ότι με την μήνυσή της η Ραχήλ Μακρή στρεφόταν ακόμα εις βάρος του αρθρογράφου του ΕΤ Γιώργου Κουβαρά όπως επίσης και κατά του αρθρογράφου του Βήματος και των Νεων Γιάννη Πρετεντέρη και των εκδοτών των εφημερίδων (Σκαναβής, Ψυχάρης) οι οποίοι όμως, όπως γράφουν Τα Νέα, δεν ενοχλήθηκαν ποτέ από την αστυνομία.