ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Θρύλος και ο Πειραιάς

Στις δημοτικές εκλογές του 1990 ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Κατά την καταμέτρηση, ακυρώθηκαν ψηφοδέλτια επειδή δίπλα στο όνομα του Φασούλα υπήρχαν τρεις σταυροί. Ορισμένοι ψηφοφόροι δεν κατάλαβαν καλά το «μέχρι τρεις σταυρούς»… Εννοείται ότι ο Φασούλας εξελέγη με ρεκόρ ψήφων.
Φυσικά, δεν πάτησε το μεγάλο πόδι του στο δημοτικό συμβούλιο -νομίζω και οι ψηφοφόροι του θα προτιμούσαν να μη βρίσκεται εκεί, αλλά στο «Αλεξάνδρειο». Τελικά δεν έμεινε ούτε στον δήμο, ούτε στην ομάδα. Αν το δεις πολιτικά, είναι εξωφρενικό: ξεκίνησε από δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και κατέληξε δήμαρχος Πειραιά. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αν οι φανέλες του ήταν «Μινέρβα» και δεν έφεραν σήμα μεγάλης..  ομάδας. Βέβαια υπεράνω όλων είναι η προσωπικότητα του ανδρός. Ο Φασούλας διέθετε αύρα και άποψη, η δημόσια παρουσία του είχε πολιτικά ερείσματα. Αν η αθλητική δημοφιλία εξασφάλιζε και την πολιτική, τότε ο Πάμπλο Γκαρσία θα διεκδικούσε την περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης, ακόμα και χωρίς πολιτικά δικαιώματα στην Ελλάδα. Αλλά και από την άλλη, βρείτε μου τον ΠΑΟΚτσή που θα ψηφίσει Γιάννη Ιωαννίδη- όχι απλώς προτιμά να κόψει τα χέρια του, δέχεται και να τα φάει.
- διαβάστε ολόκληρο του κείμενο του Κώστα Γιαννακίδη στο citi-zen.gr