ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μιντιάρχες και ποινικολόγοι κατά του Πανούτσου!

Μετά τον ποινικολόγο και πρόεδrο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια ήταν η σειρά του μιντιάρχη και προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου να επιτεθεί στον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο. Η «μπάλα» πήρε και τον Αντώνη Καρπετόπουλο που κάνει εκπομπή με τον Πανούτσο στον Sport fm.
Ο Αλαφούζος παρενέβη  στην εκπομπή τους την ώρα που συζητούσαν το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΟ από την ΕΠΟ.Ο Αλαφούζος είπε χαρακτηριστικά:
“Για το ομολογιακό δάνειο έχει γίνει γενική συνέλευση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να δώσει ποτέ εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση. Οφείλατε να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό προτού διαδίδετε σκοπίμως πράγματα. Δεν είχατε την ευγένεια και τη..  δημοσιογραφική εντιμότητα. Τα γράφατε επίτηδες για να δημιουργήσετε κλίμα. Κάνετε προπαγάνδα συστηματικά για να θίξετε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού”, σχολίασε μεταξύ άλλων. Οπως γράφει και το enimerosi24, eνδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα  είχε ειρωνευτεί μέσω ανακοίνωσης τον Καρπετόπουλο, μετά ήλθε το εξώδικο του Κούγια και στο «καπάκι» η τοποθέτηση κατά του διδύμου από τον Αλαφούζο.