ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

To πρωινό running, οι εμμονές της Ελλης και η Μπάρμπαρα

Γόνιμοι προβληματισμοί και μεστές σκέψεις εκτίθενται από την γνωστή τηλεπερσόνα και χαλκέντερη προέδρο της εταιρείας «THE TOC DIGITAL», Ελλη Στάη, στο ομώνυμο σάιτ. Η δημοσιογράφος σκέφτεται πολύ τελευταία την ανάγκη τού να είναι κανείς αυθεντικός και τι μπορεί να σημαίνει αυτό, όταν βρίσκεσαι σε μια δουλειά, με τεράστια δημόσια έκθεση, σαν αυτή που κάνει η Στάη.
Ακριβώς κάτω από το άρθρο (opinion) της τηλεπαρουσιάστριας, φιλοξενούνται και οι απόψεις της Μπάρμπαρα Στρέϊζαντ για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.
Τα πράγματα στο thetoc έχουν αρχίσει να.. σοβαρεύουν...
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από τους προβληματισμούς της Ελλης Στάη:..
«Σκέφτομαι πολύ τελευταία την ανάγκη του να είναι κανείς αυθεντικός. Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό, όταν κάνεις μια δουλειά με τεράστια δημόσια έκθεση σαν αυτή που κάνω εγώ. Μέχρι ποιού σημείου μπορείς να αφήνεις στους άλλους, τους πολλούς, αυτούς που δεν γνωρίζεις, τη δυνατότητα να ανιχνεύουν τα πιο εσωτερικά κίνητρα της κάθε πράξης σου, σκέψης και διάθεσης.
Τον εαυτό μου θέλω κάθε φορά να ξεπεράσω στο τρέξιμο, αυτός με δυσκολεύει και μου αντιστέκεται…
Οι σκέψεις αυτές ξεκίνησαν από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έχω κάθε μέρα με τα νεότερα παιδιά του Τhe Τoc, που «χτίζουν» την επικοινωνία μας ως site και προσπαθούν να με πείσουν να μοιραστώ με τον άγνωστο κόσμο του διαδικτύου πιο προσωπικά ζητήματα και όχι μόνο τα αυτονόητα δημοσιογραφικά.
Κάθε φορά που μπαίνω στο γραφείο, ερχόμενη από πρωινό running - προπόνηση (προπόνηση για τα 10χλμ του Μαραθωνίου που συμμετέχω αρκετά χρόνια τώρα, με αυξανόμενο φανατισμό), έρχονται με τα κινητά τους, έτοιμοι για μια φωτό για να την μοιραστούμε με τους άλλους στο Facebook!(...)»
-διαβάστε τη συνέχεια εδώ