ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

H θεία Δάφνη ξέρει!..

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το γενεαλογικό δένδρο του Σταύρου Θεοδωράκη προέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Ο Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η Δάφνη Σημίτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, είναι θεία του ιδρυτή του Ποταμιού (και πρώην δημοσιογράφου) Σταύρου Θεοδωράκη.
«Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν το Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε!..», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ερωτήματα στο πάνελ των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1. Μάλιστα προς επίρρωσιν των ισχυρισμών του ο Π. Καμμένος ανήρτησε στο Τwitter μια φωτογραφία (αριστερά επάνω) όπου εικονίζεται ο..
Θεοδωράκης να συνομιλεί χαλαρά με τον Κώστα και τη Δάφνη Σημίτη σε κάποια παραλία (μάλλον στους Αγίους Θεοδώρους).
Στους ισχυρισμούς του Καμμένου απάντησε το «Ποτάμι» με έξυπνο τρόπο, μέσω facebook, ανεβάζοντας στην σελίδα του κόμματος μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα ταψί καρυδόπιτας που έχει φαγωθεί σχεδόν όλη  και είχε την λεζάντα «Τρώγοντας την καρυδόπιτα που μας έστειλε η θεία Δάφνη!»