ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Με την πλάτη στον τοίχο η Τσαπανίδου

 Μάλλον ειμαι δυσλεκτική και αγοραφοβική

«Δεν υπήρξα ποτέ ροζ ή γατούλα. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να χάνω την αθωότητά μου από τότε που ήμουν 6 ετών. Όλο αυτό το μωρουδίσιο και το ανέμελο. Είναι σαν να γεννήθηκα υπεύθυνο άτομο. Από μικρή αντί να βγαίνω και να παίζω, καθόμουν και πάλευα με τον εαυτό μου». Αυτό "εξομολογείται" η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξη που παραχωρησε σε περιοδικό lifestyle περιεχομένου.
«Θυμάμαι την προσπάθειά μου να καταφέρω να γράψω το Β και το Δ. Τα μπέρδευα τρελά, ούτε να τα πω δεν μπορούσα εύκολα. Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει μάλλον να είμαι δυσλεκτική. Δεν το έψαξα ποτέ επισήμως, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα», είπε η celebrity δημοσιογράφος που παραδέχτηκε πως έχει..  πολλές φοβίες: «Έχω αγοραφοβία. Φοβάμαι πχ. να κυκλοφορώ μέσα σε κόσμο μόνη μου, αισθάνομαι άβολα όταν πηγαίνω σε ένα καινούριο μέρος και όπου κι αν πάω, φροντίζω να κάθομαι με την πλάτη στον τοίχο. Επίσης πάσχω από κλειστοφοβία, η οποία κάποια χρόνια πριν ήταν τόσο έντονη που περνούσα με δυσκολία μέσα από τα τούνελ στο δρόμο».

Υ.Γ Πάντως για δυσλεκτική και με όλες αυτές τις φοβίες η Πόπη Τσαπανίδου τα κατάφερε πολύ καλά και τα πάει περίφημα.