ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Επίθεση κατά Μανδραβέλη στην Πάτρα - Του έσπασαν το αυτοκίνητο

Επεισοδιακή ήταν η εκδήλωση «4 χρόνια Μνημόνιο» του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone σε χώρο του πανεπιστημίου Πάτρας όπου ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης επρόκειτο να συμμετάσχει ως ομιλητής. Μέσω FB το βιβλιοπωλείο ενημέρωσε: «Μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα. Ο ίδιος είναι καλά αλλά το αυτοκίνητό του έχει σοβαρές ζημιές».
Μιλώντας στο Kozanimedia, ο Πάσχος Μανδραβέλης, επιβεβαίωσε πως άγνωστοι του έσπασαν το αυτοκίνητό στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που επρόκειτο να μιλήσει, ομάδα περίπου 20 ατόμων, διέκοψαν την εκδήλωση με συνθήματα και φωνές, ενώ άρχισαν να..
καταφέρονται λεκτικά εναντίον του. Μετά από λίγο η ομάδα των εν λόγω φοιτητών αποχώρησε και, όπως λέει ο ίδιος ο Μανδραβέλης,  «ύστερα από περίπου 20 λεπτά με ειδοποίησαν πως κάποιοι έχουν σπάσει το παρμπρίζ αλλά και τα δυο πλαινά τζάμια των παραθύρων στο αυτοκίνητό μου».