ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο Κοντομηνάς ψάχνει επενδυτές και βγάζει στο σφυρί τα Μέσα που κατέχει

Tι συζητάει με Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη και εφοπλιστές 

Δύσκολοι καιροί για επιχειρηματίες-μιντιάρχες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δημήτρης Κοντομηνάς που βρίσκεται σε δυσχερή θέση μετά την δικαστική του εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ. Το αφεντικό της Demco και του Alpha, αυτή την περίοδο προσπαθεί να ρίξει γέφυρες και να αποκτήσει επαφή με άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες, όπως οι Γιώργος Μπόμπολας και Βαρδής Βαρδινογιάννης, αναζητώντας συμμαχίες και (οικονομική) στήριξη μέσω συνεργασιών σε μιντιακό επίπεδο.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς το τελευταίο διάστημα συζητάει πολύ σοβαρά να πουλήσει κάποια από τα Μέσα που κατέχει (Κανάλι9, Alpha Tv, Alpha radio) ενώ ταυτόχρονα αναζητεί στρατηγικό επενδυτή.. 
και συνεταίρους. Προς την κατεύθυνση αυτή και οι επαφές με Μπόμπολα αλλά και Βαρδινογιάννη (μέσω του Γ. Αλεξανδρίδη) καθώς και με γνωστό εφοπλιστή που τελευταία επισκέπτεται τακτικά τα γραφεία του  Alpha.

Y.Γ Ο Κοντομηνάς έχει κληθεί μέχρι τις 21 Μαρτίου να καταβάλει ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 4 εκατ. ευρώ σε μετρητά με εγγυητική επιταγή Τραπέζης και μέρος αυτού με εμπράγματες εγγυήσεις σε ακίνητα. Θυμίζουμε ότι ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ είχε μειώσει κατά ένα εκατομμύριο ευρώ την αρχική εγγύηση των πέντε εκατομμυρίων που είχε επιβληθεί στον Κοντομηνά για τη μη προφυλάκισή του.