ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ερχεται το Newposter με 20 δημοσιογράφους και χωρίς συνδρομή

Σε λίγες μέρες θα είναι στη διάθεση των αναγνωστών το περιοδικό του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, αποκλειστικά για tablets και θα έχει τον τίτλο NEWPOSTER. Αυτό μας πληροφορεί με email o διαχειριστής – ιδιοκτήτης του σάιτ newpost,  ο οποίος προβαίνει και σε  παρατηρήσεις επί του θέματος των  εκδόσεων για tablets, όπως το παρουσιάσαμε σε ανάρτησή μας υπό τον τίτλο «Τι κοινό έχει ο Τάκης Χατζής με τον Μέρντοχ και την Ειρήνη Χειρδάρη;».
Ο T. Χατζής  επισημαίνει ότι «η δημιουργία ενός περιοδικού αποκλειστικά για  tablets δεν είναι και τόσο φτηνή και πως αντιθέτως τόσο η «κατασκευή» όσο και η λειτουργία του κοστίζει αρκετά χρήματα». Μάλιστα διαβεβαιώνει ότι σε αυτό το νέο εγχείρημα «θα συμμετέχουν περίπου 20 δημοσιογράφοι που φυσικά όλοι είναι ασφαλισμένοι και πληρώνονται κανονικά».
Το περιοδικό δεν θα είναι με συνδρομή αλλά θα μπορεί ο καθένας να το «κατεβάζει» δωρεάν. Σχετικά με το  provocateur.gr, ο Τ. Χατζής αναφέρει ότι υπάρχουν σκέψεις για να μετατραπεί και σε..
περιοδικό για tablets αλλά τα όποια σχέδια μετατέθηκαν για μετά το καλοκαίρι. «Οι προσπάθειες μας είναι πολλές και δύσκολες αφού δεν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας ώστε να μας χρηματοδοτήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τ. Χατζής στο τέλος της επιστολής του.
Εμείς με τη σειρά θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι εκδόσεις αποκλειστικά για  tablets δεν είναι ακριβές γιατί δεν έχεις να κάνεις με εκτυπωτικά, χαρτί, διανομή κλπ που αποτελούν πανάκριβες «δουλείες» για τα συμβατικά έντυπα. Βεβαίως και έχουν κόστος και οι εκδόσεις για tablets, διότι κάποιοι πρέπει να τα γράφουν και κάποιοι πρέπει να τα «σετάρουν», αλλά δεν είναι το ίδιο με τις χάρτινες... Οσο για το αν όλοι οι εργαζόμενοι «φυσικά και είναι ασφαλισμένοι και πληρώνονται», αυτό στις μέρες μας τείνει να αποτελεί εξαίρεση...
Καλή τύχη, όπως και νάχει...