ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Φαγωμάρα» στο Φάληρο για τη Δρούζα

Σε ποιoν χρεώνουν την επιλογή της παρουσιάστριας

Γκρίνια για την Εύα Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΪ. Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου και στενή συνεργάτιδα του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου «χρεώνεται» και την πρόταση συνεργασίας με την Αννα Δρούζα και την απομάκρυνσή της μέσα σε μία εβδομάδα. Η ιδέα της συνεργασίας ήταν του Χρήστου Παναγόπουλου, την οποία μετά την απομάκρυνσή του «έτρεξε» ο Βαγγέλης Μαυρογιάννης.
Κι εκείνος όμως παραιτήθηκε και τη θέση του κατέλαβε η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μαζί με την Εύη Κουτσαυτάκη είδαν την Αννα Δρούζα και την έπεισαν να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ. Τα γεγονότα στη συνέχεια αποκαλύπτουν την αναξιοπιστία του σταθμού. Η αιτία όμως που οδήγησε..  στην απομάκρυνσή της, όπως γράφει το ένθετο "Secret" της εφημερίδας Παραπολιτικά, είχε να κάνει με αναφορά που έκανε στα δάνεια που έλαβε η ΔΗΜ.ΑΡ. Ως γνωστόν, ο Σταμάτης Μαλέλης είναι πρωτοκλασσάτο στέλεχος του κόμματος.