ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Πάρτι» στο Twitter με τη σύλληψη Λιάπη

Κανονικό «πάρτι» έχει στηθεί στο Twitter από την ώρα της ανακοίνωση της είδησης ότι ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, συνελήφθη λόγω έλλειψης άδειας οδήγησης και πλαστών πινακίδων.
Τα σχόλια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά, με τον πρώην υπουργό Μεταφορών να γίνεται trend (#liapis και #freeliapis) μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
To stop που παραβίασε στη Λούτσα, ήταν η αρχή της απίστευτης ιστορία με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησης Καραμανλή, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Αρχικά, οι νεαροί μοτοσικλετιστές δεν αναγνώρισαν τον πρώην υπουργό ο οποίος φορούσε τζόκει.. 
καπέλο, γυαλία μυωπίας και ήταν ντυμένος σπορ και έμειναν έκπληκτοί όταν άκουσαν από τον ίδιο να τους ανακοινώνει την ταυτότητα του. Ο πρώην υπουργός  όταν του ζήτησαν τα στοιχεία, είπε ότι απλά δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε το θηριώδες τζιπ VW Touareg που οδηγούσε, «φορούσε» πλαστές πινακίδες.
Οπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο Λιάπης, εκτός από το ότι δεν είχε τις νόμιμες κρατικές πινακίδες, δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο. Ο πρώην υπουργός όταν οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τις παραβάσεις και για το λόγο αυτό,περιφερόταν αμήχανα στα γραφεία του κτηρίου της Αστυνομίας περιμένοντας την ώρα να μεταχθεί στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του Λιάπη επεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση και ανασφάλιστο όχημα. 
 - πηγή: protothema