ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λιάπης λείπει στη Μαλαισία για διακοπές!

Ποια αυτόφωρα και ποιες πλαστογραφίες...

Σιγά μην καθόταν να σκάσει. Στην εξωτική Μαλαισία των 30 βαθμών Κελσίου και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται από σήμερα το πρωί το πρόσωπο των ημερών ο πρώην υπουργός και διαγραφείς από τη ΝΔ, Μιχάλης Λιάπης.
Ο Μ. Λιάπης στις 18.42 το απόγευμα της Τετάρτης πέταξε με πτήση της εταιρίας Qatar Airways με ενδιάμεσο προορισμό την Ντόχα και από κει συνέχισε το ταξίδι του με τελικό προορισμό την Μαλαισία. Όταν εμφανίστηκε στην πύλη που οδηγούσε στη φυσούνα του αεροσκάφους έγινε αμέσως αντιληπτός από τους επιβάτες της ίδιας πτήσης και η παρουσία του όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Σήμερα το πρωί  ο Μιχάλης Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο αυτόφωρο. Ο δικηγόρος του.. 
επικαλέστηκε σαν δικαιολογία τα προβλήματα υγείας (ανεύρυσμα που εμφανίστηκε αιφνιδίως κατά τη διάρκεια... extreme sport) που είχε πριν λίγο καιρό ο πρώην υπουργός. Και μπορεί τα προβλήματα αυτά να μην του επέτρεψαν να μεταβεί στην Ευελπίδων όμως καθόλου δεν τον εμπόδισαν να ταξιδέψει στην Μαλαισία μέσω Κατάρ για... διακοπές! Τελικώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλαστογραφίας του κ. Λιάπη αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.
Μικρή λεπτομέρεια: Το συνολικό κόστος του ταξιδιού που κάνει ο κ. Λιάπης στην εξωτική Μαλαισία είναι πολύ μεγαλύτερο των εξόδων που απαξίωσε να καταβάλλει ο πρώην υπουργός στο ελληνικό κράτος για να κυκλοφορεί το θηριώδες τζιπ του νομίμως...
πηγή: protothema.gr