ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Οι χειροπέδες στον Λιάπη, η εκδίκηση Ψωμιάδη και το χαμόγελο του Πρετεντέρη

Στον εισαγγελέα Με χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα  ο Μιχάλης Λιάπης που είχε συλληφθεί νωρίτερα το μεσημέρι καθώς το θηριώδες τζιπ που οδηγούσε ήταν ανασφάλιστο, έφερε πλαστές πινακίδες ενώ ο πρώην υπουργός δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης.
 Μέσα από το περιπολικό και λίγο προτού μεταφερθεί από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής στον εισαγγελέα, δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Εβαλα μπροστά το αυτοκίνητο για να γεμίσω τη μπαταρία".
Σε ερώτηση πόσο καιρό κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες απάντησε πως σήμερα το έκανε για..
πρώτη φορά, ενώ δεν απάντησε που τις κατασκεύασε.
Υπενθυμίζεται πως το 2007, όταν ο Λιάπης ήταν υπουργός Μεταφορών, είχε δώσει εντολή στην Τροχαία να επιδώσει κλήση στον τότε Νομάρχη Π. Ψωμιάδη διότι είχε δει κάποιες φωτογραφίες του στις οποίες οδηγούσε μηχανή χωρίς να φοράει κράνος!
Ολα εδώ πληρώνονται!
Κρίνοντας μάλιστα από την φωτογραφία- ντοκουμέντο όπου εικονίζονται ο Λιάπης με τον Ψωμιάδη και τον Πρετεντέρη,σε «παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές», τότε θα πρέπει να συστήσουμε στον αρθρογράφο του ΔΟΛ και σχολιογράφο του Mega να προσέχει τα μπλόκα της Τροχαίας για να μην τριτώσει το κακό.