ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Βραβεία και δώρα στη Μαρία Χούκλη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε άνευ σχολίων, γιατι συμπαθούμε και τη Μαρία Χούκλη και τους Κεφαλονίτες με τους μετεωρίτες τους:

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητής Ναπ. Μαραβέγιας, απένειμε στο Αργοστόλι τιμητική διάκριση στη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη για τη συνολική προσφορά της στην αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
Στη συνέχεια, η κυρία Χούκλη μίλησε με θέμα την κρίση στη δημοσιογραφία και στον δημόσιο λόγο, όπου ανέπτυξε προβληματισμούς γύρω από τα ζητήματα της επικοινωνίας και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητής Ι. Δραγώνας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Κουρής, οι οποίοι προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στην..
M. Χούκλη. Παρέστησαν επίσης ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μ. Κοτσιλίνης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Στ. Τραυλός, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Σπ. Γαλιατσάτος και άλλοι πολιτικοί και διοικητικοί παράγοντες του νησιού.
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία της Μ. Χούκλη οι φοιτητές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, οι οποίοι στο τέλος απηύθυναν ερωτήσεις.
Η βράβευση της Μαρίας Χούκλη εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη δημιουργία ενός Δικτύου Φίλων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας και του Ιδρύματος γενικότερα, ώστε να ενισχύσει την ακτινοβολία του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.