ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μπενέκος: Δεν πληρώνω, κάντε ό,τι θέλετε!..

Σε ομηρία οι εργαζόμενοι στον «Επενδυτή» - Ερχονται απολύσεις και νέες ατομικές συμβάσεις στον «Ελ. Τύπο»

Πρωτοφανής είναι η ομηρία των εργαζομένων στον "Επενδυτή" που συνεχίζουν την απεργία τους, διεδικώντας την πληρωμή των δεδουλευμένων τους από τον περασμένη Αύγουστο. Μετά από απουσία εβδομάδα, στην εφημερίδα εμφανίστηκε ο Δ. Μπενέκος για να τους επιβεβαιώσει πως είναι "όμηροι" της επιχειρηματικής διαμάχης που έχει με τον έτερο συνδιδιοκτήτη του συγκροτήματος Αλέξη Σκαναβή. Ο μεν Μπενέκος λέει πως τους μισθούς πρέπει να τους πληρώσει ο Σκαναβής αφού αυτός είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που παραμένει ακόμη κοινή, ο δε Σκαναβής υποστηρίζει ότι οι μισθοί πρέπει να πληρωθούν από τον..
Μπενέκο επειδή αυτός θα πάρει τον "Επενδυτή".
Μιας όμως και οι δυο συνιδιοκτήτες δεν τα βρίσκουν με τους ενεχυριασμένους τίτλους των δυο εφημερίδων, "Επενδυτής" και "Ελεύθερος Τύπος", την πληρώνουν οι εργαζόμενοι των δυο εφημερίδων. Στους οποίους ο Δ. Μπενέκος επανέλαβε πως δεν πρόκειται να πληρώσει μισθούς δεδουλευμένων. Στον δε "Ελεύθερο Τύπο" πλήρωσαν ένα 15νθήμερο χρωστούμενων μισθών και στην επόμενη φάση αναμένονται οι απολύσεις και οι νέες ατομικές συμβάσεις.
-από το greek tv