ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η μαύρη εποχή του ΔΟΛ και το νέο πουλέν του Ψυχάρη

** Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της εφημερίδας «Καθημερινή», Αλέξης Παπαχελάς και συνεργάτης του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, επέλεξε να μην εμφανιστεί στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το ίδιο συνέβη και με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΙ, Σταμάτη Μαλέλη, που διετέλεσε διευθυντής σύνταξης του μεγάλου καναλιού από το 1991 έως το 1993.
** ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ η πιθανότητα όσο περνούν οι εβδομάδες, ο Πέτρος Κωστόπουλος να αναλάβει, εκτός από το πρωινό και βραδινή εκπομπή. Στον προγραμματισμό του καναλιού δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη.
** ΙΣΧΥΡΟ προβάδισμα για υψηλές επιτελικές θέσεις στη νέα (δυσοίωνη και μαύρη*) εποχή που..
ξημερώνει για τον ΔΟΛ, φέρεται να έχει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Δημήτρης Μητρόπουλος. Ειδικά μετά την κατάργηση της «επετηρίδας» στον οργανισμό που επέβαλε η παρουσία του νέου επενδυτή, Π. Κουβουτσάκη.
** ΑΝ ΚΑΙ η παραίτησή του παραμένει εν ισχύι, η παραμονή του στο κανάλι ενδέχεται να παραταθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά από συμφωνία με τους εκδότες. Ο λόγος για τον Ηλία Τσίγκα του MEGA, που λέγεται ότι υπέβαλε τα χαρτιά του για να συνταξιοδοτηθεί και η αποχώρησή του να ταυτιστεί με τη νέα περίοδο της ζωής του.- media windows / secret
* (σ.z.)