ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Οταν οι ιδέες του Ψυχάρη ξεπουλάνε

Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε

Πλατύτερα έγιναν τα χαμόγελα στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου 80. Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος αφού τα πρώτα στοιχεία  δείχνoυν  νέα άνοδο στις κυκλοφορίες της εφημερίδας ΒΗΜΑ. Πολλοί θεωρούν ότι αιτία της κυκλοφοριακής ανόδου ήταν η προσφορά της εφημερίδας (ιδέα του ίδιου του εκδότη) με τα συλλεκτικά Αλφαβητάρια και Αναγνωστικά του 20ου αιώνα. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των πρακτορείων αυτή την Κυριακή το ΒΗΜΑ δίνοντας «Τα καλά παιδιά» πούλησε πανελλαδικά περισσότερα από 140.000 φύλλα και βρεθηκε στην  πρώτη θέση. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που λένε πως το αφεντικό του ΔΟΛ βάζει «καπέλο». Κι έτσι να είναι όμως το ΒΗΜΑ έχει ανεβάσει εντυπωσιακά την κυκλοφορία που πριν τα «Αλφαβητάρια» κυμαινόταν στις 80 με 85 χιλιάδες φύλλα.
Σε σημείωμα στην ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ υπάρχει σχετικό σημείωμα μέσω του..
οποίου οι διοικούντες ευχαριστούν το αναγνωστικό κοινό για την προτίμηση:
Το «Βήμα της Κυριακής» (ακριβή έκδοση) εξαντλήθηκε σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε θερμά το αναγνωστικό κοινό για την ανταπόκρισή του. Η ζήτησή  ήταν πρωτοφανής και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε όλους τους αναγνώστες μας και υποσχόμαστε να προχωρήσουμε άμεσα στη δεύτερη επανέκδοση του Αλφαβητάριου «Ήλιος» και στην πρώτη επανέκδοση του αναγνωστικού «Τα Καλά Παιδιά».
 «Το Βήμα» της επόμενης Κυριακής, με το αναγνωστικό που διδάχτηκαν τρείς γενιές ελληνίδων και ελλήνων, υποσχόμαστε να διατεθεί σε ικανό αριθμό αντιτύπων ώστε να το αποκτήσουν όλοι οι αναγνώστες μας.

Υ.Γ: Ο Ψυχάρης έχει κι άλλο λόγο να είναι ευχαριστημένος:  παρά τη «σφαγή» δεκάδων εργαζομένων στον ΔΟΛ, δεν άνοιξε ρουθούνι. Κι ούτε προβλέπεται να ανοίξει παρά το γεγονός πως έχει ανακοινωθεί ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα απολυθούν άλλοι 100 - ίσως και περισσότεροι- εργαζόμενοι...