ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ποιον πουλάει ο Ρουσόπουλος τη βίλα στο Καπανδρίτι;

Πρόεδρε, να πουλήσω;
Πωλητήριο στην πολυσυζητημένη βίλα τους στο Καπανδρίτι έχουν βάλει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης, στα χαράτσια και στην αποπληρωμή των διδάκτρων του Κολλεγίου Αθηνών όπου στέλνουν τα παιδιά τους.
Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο πρώην υπουργός ήταν άνεργος κι ασχολιόταν μόνο με τις σπουδές του (κάλλιο αργά) ενώ στο σπίτι έμπαινε μόνο ένας μισθός, αυτός της Μάρας...
Το 2005 η απόκτηση του πολυτελούς ακινήτου των 400 τ.μ. σε οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στο Καπανδρίτι, με την πισίνα των 133 τ.μ. και τα γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου και μπάσκετ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και είχε εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Ρουσόπουλο.
 Αν και ο παντοδύναμος τότε υπουργός και έμπιστος του Κ. Καραμανλή, ισχυριζόταν ότι είχε πάρει δάνειο, όλοι έκαναν λόγο για ασυλία και αλαζονεία της εξουσίας, ενώ η υπερβολική πολυτέλεια της..
κατασκευής και το τεράστιο κόστος είχαν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για το πόθεν έσχες του Θ. Ρουσόπουλου. Κι αυτό γιατί εκτός από την έπαυλη στο Καπανδρίτι ο πρώην υπουργός του Καραμανλή διέθετε δύο διαμερίσματα στο Ψυχικό (188 τμ και 67 τμ).) ένα στην Καισαριανή (100 τμ), πολυτελές εξοχικό στο Υστέρνι της Πάρου κι ένα σπίτι στον Πύργο Διρού.

Πριν από λίγο καιρό το ζεύγος Ρουσόπουλου πούλησε, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, κι ενα διαμέρισμα 54 τμ στην Ανάβυσσο.
Μάλιστα όπως αναφέρεται σε άλλα δημοσιεύματα ενδιαφέρον για την βίλα Ρουσόπουλου στο Καπανδρίτι έχει εκδηλώσει ένα Ρώσος ολιγάρχης που γνωρίζεται από παλιά με τον πρώην υπουργό και στενό συνεργάτη του Κ. Καραμανλή.