ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αφεντικά του Γ. Κουρτάκη και το μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Βαγγέλη

Ενα χρόνο έκλεισε η εφημερίδα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη και η ομάδα έκδοσης το γιόρτασε δεόντως με πάρτι και νυχτερινή έξοδο. Οι αρμόδιοι δεν παρέλειψαν φυσικά να ενθέσουν και ειδική έκδοση για τα πρώτα γενέθλια. Το επετειακό αφιέρωμα για τον ένα χρόνο των Παραπολιτικών αποτελούνταν από 48 ολόκληρες σελίδες εκ των οποίων οι 18 ήταν διαφημίσεις (ζεστό χρήμα στο ταμείο).
Σε σημείωμά του ο εκδότης-διευθυντής Γιάννης Κουρτάκης για τον ένα χρόνο από την έκδοση της εφημερίδας,την κυκλοφορά της εφημερίδας αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Βασικό συστατικό της επιτυχίας ήταν η σχέση που οικοδόμησε η ομάδα των Παραπολιτικών με το αναγνωστικό κοινό. Οταν οι άλλοι ψάχνανε τα αφεντικά μας στα σαλόνια της εγχώριας διαπλοκής,..
εμείς τα είχαμε ήδη βρει. Ησασταν όλοι εσείς. Οι χιλιάδες αναγνώστες που επί 52 εβδομάδες μάς κρατάτε στην πρώτη θέση. (...) Επιτρέψτε μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου τον Βαγγέλη, που στάθηκε δίπλα μου, που πίστεψε το όνειρό μου και που πολλές φορές κλήθηκε χωρίς να φταίει , να απολογηθεί για τα λάθη μου (...)».
Υ.Γ Το «λιφτινγκ» στο σάιτ parapolitika.gr μας ξένισε. Δεν μπορούμε ακόμη να το συνηθίσουμε, είναι κάτι εντελώς διαφορετικ;o. Δεν είναι ούτε σάιτ ούτε μπλογκ.