ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πλησιάζει η «μέρα της κρίσης» για τον ΔΟΛ

Πληθαίνουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες επίκειται είσοδος επενδυτή στον ΔΟΛ. Η  διοίκηση, εδώ και αρκετό καιρό, διαρρέει στα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού σενάριο για συμφωνία με «δυνατό» επενδυτή που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για εξελίξεις στη Μιχαλακοπούλου ακόμη και μέχρι το τέλος του μήνα.
Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι οι διαρροές αυτές έχουν στόχο να «καθησυχάσουν» τους εργαζόμενους και να μετριάσουν αντιδράσεις ενόψει του επερχόμενου, νέου, κύματος απολύσεων. Στην κατεύθυνση αυτή και η σχετική ανακοίνωση ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν την εξόφληση Αυγούστου στις 20 αντί για τις 23 Σεπτεμβρίου...
Το τελευταίο διάστημα, λένε οι διαρροές, ο Σταύρος Ψυχάρης έχει επαφές με ενδιαφερόμενους...
επιχειρηματίες, ενώ στις συζητήσεις συμμετέχουν ο επί των οικονομικών Ν. Πεφάνηςκαι ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βαγγέλης Μαρτιγόπουλος.
Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση παραμένει οριακή και, όπως γράφουν τα «Παραπολιτικά», μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει αρχίσει να σχηματίζεται μια ικανοποιητική εικόνα για το μέλλον του Συγκροτήματος. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τις τράπεζες, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα αξιόπιστο πλάνο βιωσιμότητας.