ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«O Real FM; Σιγά! Φούσκα είναι...»

του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Στο Φάληρο κάνουν πως δεν ανησυχούν. Στους διαδρόμους και τα γραφεία, οι διευθυντές (θέλουν να) περνούν (στους εργαζόμενους) ως άνετοι και ωραίοι. «Ο Real; Σιγά. Ο Real είναι μία μεγάλη φούσκα. Σύντομα θα σπάσει και θα επανέλθει στα χαμηλά. Όπως ο Derti κάποια εποχή που βρέθηκε στην πρώτη θέση και μετά, πάλι, έπεσε στις ακροαματικότητες».
Έχουν εμπειρία! Ξέρουν την αγορά. Μπορεί και οι ακροαματικότητες του πρώτου τριμήνου του 2012, ακροαματικότητες οι οποίες βγάζουν πρώτον τον Real FM, να είναι όπως οι δημοσκοπήσεις του Αντώνη Σαμαρά που ονειρεύεται αυτοδυναμία. Τόσο έγκυρες!
Ο ναύαρχος ωστόσο έδειχνε πως είχε κάποια επαφή με την πραγματικότητα. Ευτυχώς δεν το κόλλησε το πλοίο στον Ισθμό. «Φταίει, υποθέτω, και η πολιτική μας γραμμή». Οι άλλοι..
ιθύνοντες νόες όμως, στο Φάληρο, παρέμεναν... αγέρωχοι. «Κοιτάξτε τα ποσοστά μας. Παρατηρήστε πως στην ουσία δεν παρουσιάζουμε πτώση, σταθεροί είμαστε». Όπως οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ. Δεν φταίνε αυτοί αλλά ο λαός είναι που δεν τους κατάλαβε. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει...
Ο πανικός πάντως ήταν ανέκαθεν κακός σύμβουλος. Πολλώ δε μάλλον όταν οι μετρήσεις είναι στην πραγματικότητα ακόμα χειρότερες από αυτές που παρουσιάζονται. Ειδικά όσες παραμένουν στα συρτάρια και δεν γίνονται, δημοσίως, γνωστές. Ένθεν κι ένθεν.
Και κάπως έτσι -μην το λησμονούμε- η Ελληνοφρένεια βρέθηκε από τον Σκάι 100,3 στον Real 97,8.
Μερικές φορές τα λάθη δεν είναι μόνο ραδιοφωνικής υφής, είναι πρωτίστως πολιτικής. Διαβάζεται και αντιστρόφως, αυτό. Από επιχειρηματικής απόψεως δε, ας μην μιλήσουμε. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Άλλωστε, «ο Real είναι μία μεγάλη φούσκα. Σύντομα θα σπάσει και θα επανέλθει σε χαμηλότερες θέσεις».

-από το e-tetradio.gr