ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Μάκης πιέζει τον Κυριακίδη για να πάρει την Espresso!..


Πριν από δύο χρόνια ο Πέτρος Κυριακίδης (συνέταιρος του Λ.Λ) είχε δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο κάποια εκατομμύρια για να πάρει το 49% της κυριακάτικης VETO δίνοντας (προσωρινή) λύση στα οικονομικά προβλήματα της εφημερίδας. Τώρα ήρθε η ώρα να προστρέξει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και να βοηθήσει, μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, τον Πέτρο Κυριακίδη. Και λέμε μέσω της τεχνογνωσίας διότι ο Δημοσιογράφος πιέζει το αφεντικό της ΝΕΠ να του παραχωρήσει την «Espresso», χωρίς να είναι διατεθειμένος να του καταβάλει κάποιο τίμημα!
Ο Τριανταφυλλόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον εκδότη στα κεντρικά γραφεία της ΝΕΠ στην Καλλιθέα.. , όπως γράφει το enimerosi24, τον πίεσε να του αναθέσει την ευθύνη της εφημερίδας, της οποίας οι εργαζόμενοι βρίσκονται τις τελευταίες δέκα ημέρες σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Οι γνωρίζοντες τις συζητήσεις των δύο πλευρών υποστηρίζουν ότι «τίποτα δεν αποκλείεται», ενώ κάποιοι άλλοι, θεωρούν ότι οι διαρροές για εκκαθαρίσεις 25 και πλέον εργαζομένων που ετοιμάζει ο Σουβατζής, κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Kάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι ο Τριανταφφυλόπουλος θέλει να αναλάβει κάποιο από τα περιφερειακά κανάλια που διαθέτει ο Κυριακίδης. Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας είχε εξαγοράσει το (τότε) TV Magic από τον Κόκκαλη και το (τότε) Κανάλι 10 από τον Τράγκα.