ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ανω κάτω τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών

Ανω κάτω τα επιτελεία των ειδησεογραφικών τμημάτων των ιδιωτικών καναλιών μετά την κήρυξη της σημερινής απεργίας της ΕΤΙΤΑ ως παράνομης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Μετά τις 5 το απόγευμα σήμανε συναγερμός και όλοι οι συντελεστές των δελτίων ειδήσεων έτρεξαν στα κανάλια τους για να προετοιμαστούν, καθώς οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας (ΕΤΙΤΑ) ανέστειλαν την απεργία.
Λίγο αργότερα όμως σήμανε λήξη συναγερμού καθώς όπως έγινε γνωστό οι τεχνικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις υπό την ομπρέλα της 12ωρης στάσης εργασίας που κήρυξε το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, από τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης 5 Απριλίου 2012 έως και τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 6 Απριλίου 2012.
Η ΕΤΙΤΑ συνεχίζει τις κινητοποιήσεις από ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 6 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. του Σαββάτου 7 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας. Τα αιτήματα.. των τεχνικών είναι:
• Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.