ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σφάζονται Ευαγγελάτος - Κοσιώνη στον Σκάι

H ιστορία επαναλαμβάνεται. Οπως στον ΑΝΤ1 με τη Στάη έτσι και στον Σκάι με την Κοσιώνη. Φαίνεται πως η ίντριγκα και τα καρφώματα έχουν γίνει δεύτερη φύση για κάποιους...

«Σφάζονται» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη Σία Κοσιώνη για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο και ρόλο την βραδιά των εκλογών! Τα μαχαίρια, όπως γράφει το enimerosi24, έχουν βγει από τις θήκες των δύο αντίπαλων ομάδων που συνυπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο Φάληρο και το βρώμικο παιχνίδι της επικράτησης έχει ξεκινήσει για τα καλά!
Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, Ευαγγελάτος και Κοσιώνη, έχουν κινητοποιήσει ο καθένας για λογαριασμό του τον μηχανισμό επιρροής που διαθέτει στο «μαγαζί» και τα «καρφώματα» πάνε σύννεφο!
Ως αυτή την ώρα κανένας από τους δύο δεν διαθέτει το προβάδισμα που θα του εξασφαλίσει την πρωτοκαθεδρία στον εκλογικό μαραθώνιο του καναλιού, αφενός διότι τα ποσοστά και.. των δύο κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και αφετέρου επειδή αναζητείται λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και μοιραία, αργά ή γρήγορα, ο «κλήρος» θα πέσει στον έναν από τους δύο.
Ωστόσο, κάποιοι πιο «πονηροί» προτείνουν για να είναι και οι δύο ικανοποιημένοι, η Σία Κοσιώνη να εκπροσωπήσει τον σταθμό στο Debate και ο Νίκος Ευαγγελάτος να αναλάβει την παρουσίαση της εκλογικής βραδιάς!