ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Φυντανίδης και Θωμόπουλος στην υπηρεσία του Κοντομηνά

Το ότι ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης θέτει εαυτόν στην υπηρεσία του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά σε συμβουλευτικό ρόλο, το γνωρίζαμε και το είχαμε γράψει στις 19 Φεβρουαρίου. Αυτό που δεν γνωρίζαμε (και το διαβάσαμε στο fimotro είναι ότι ο Βασίλης Θωμόπουλος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και γενικώς συμβουλευτικό ρόλο στα Μέσα του Δ. Κοντομηνά (εξ άλλου γνωρίζονται από παλιά).
O Θωμόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη ομολογουμένως πορεία στο χώρο της τηλεόρασης. Αρχικά θήτευσε στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου (στο Mega) και κατόπιν άνοιξε τα φτερά του φτάνοντας μέχρι και τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Αlpha (όπου ανέλαβε επικεφαλής τρεις φορές μέχρι να αποπεμφθεί από τους διάφορους Φιδετζήδες) αλλά και της ΕΡΤ επι των ημερών του Χρήστου Πρωτόπαπα στο υπουργείο Τύπου και επί προεδρίας Αγγελου Στάγκου (2002-2004).
Στην έντυπη δημοσιογραφία ο Θωμόπουλος επανέκαμψε..μέσω της Real Νews του παλιού του συνεργάτη Ν. Χατζηνικολάου όπου ανέλαβε διευθυντής σύνταξης σχεδόν από την αρχή έκδοσης της εφημερίδας. Ο Θωμόπουλος αποχώρησε από τη Real τον Δεκέμβριο του 2011 για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί αν και κάποιοι μίλησαν για σύγκρουση με τους συνδιευθυντές του όπου τον άφησε ακάλυπτο ο Χατζηνικολάου.

Υ.Γ: Οι πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς θα αναλάβει ο Φυντανίδης και τι ο Θωμόπουλος είναι συγκεχυμένες. Το σίγουρο είναι ότι ο Φυντανίδης δεν μπορεί να αναλάβει άμεσο κι ενεργό ρόλο (και λόγω ηλικίας) οπότε θα περιοριστεί σε ρόλο συμβούλου ενώ ο Θωμόπουλος αυτό που γνωρίζει καλύτερα είναι η τηλεόραση. Κάποιοι αναφέρουν ότι θα αναλάβει και το Ράδιο 9.
ΥΓ1: Αγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα διευθυντικά στελέχη της τηλεόρασης του ALPHA (Παπαδρόσος κλπ) και του ραδιοσταθμού Ράδιο 9 (Ντάσκας κλπ)