ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Γιώργο έχεις πακέτο





Η λέξη SANTE στο πακέτο με τα άφιλτρα έγινε MERKEL ενώ τη θέση της όμορφης ξανθιάς πήρε η γερμανίδα καγκελάριος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «Γιώργο έχεις πακέτο». Το ΠΟΝΤΙΚΙ έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την ελεγχόμενη πτώχευση που ζητούν Γερμανία και «αγορές». Επίσης υπάρχουν ρεπορτάζ:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Οι δείκτες μιλούν για την αποτυχία και οι φήμες για την καρατόμηση… Διαβάστε τα 10 λάθη που χρεώνει ο ΓΑΠ στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να πληρώσει το μάρμαρο.

MOODY’S: Κάθε άλλο παρά ξαφνικός θάνατος ήταν η ανακοίνωση για την ελληνική υποβάθμιση… Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι των οίκων αξιολόγησης και το τανγκό της χώρας μας με το ΔΝΤ και τους Αμερικανούς.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Απεργάζεται σχέδια επί χάρτου για τη σωτηρία της από την καταστροφή, την ίδια ώρα που η οικονομική της πολιτική καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και ο πρωθυπουργός βάλλεται από παντού.