ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εκλεισε η μικρή ανυπότακτη εφημερίδα των Τρικάλων





«...Τα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ αναστέλλουν την έντυπη, καθημερινή έκδοσή τους. Οι φίλοι που μας διάβαζαν όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα βρίσκουν στο γραμματοκιβώτιό τους την μικρή, επαρχιακή, ανυπότακτη εφημερίδα που πολλούς εξέφρασε, πολλούς ενόχλησε, που σε ακόμη περισσότερους έδωσε αφορμές για προβληματισμό και που χτυπήθηκε κάτω από τη ζώνη δεκάδες φορές. Ως είθισται, στα πολλαπλά χτυπήματα, κάποιο αποβαίνει μοιραίο: αν και δύσκολα νοείται ως “μοιραίο” για τον μέσο πολίτη η αναστολή της καθημερινής, έντυπης έκδοσης μιας εφημερίδας που παρακολούθησε από την πρώτη γραμμή όλα τα γεγονότα της ζωής της χώρας και των Τρικάλων από τα χρόνια του μεγάλου Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι τα χρόνια του εγγονού του, Γιώργου. Για τους περισσότερους π.χ., απείρως περισσότερο “μοιραίο” υπήρξε το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη, ή το ότι η τάδε ομάδα δεν πήρε το περασμένο έτος το πρωτάθλημα(...)
Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σημείωμα του για την αναστολή της κυκλοφορίας των ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΝΕΩΝ, ο Γιάννης Σαμπανίκος εκ των συντελεστών (μαζί με τους Θύμιο Λώλη και Κώστα Μπράβο) της ιστορικής εφημερίδας. Το τελευταίο φύλλο της....εφημερίδας ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ που ξεκίνησε το 1964 ως συλλογική προσπάθεια ανθρώπων του Τύπου, κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη.