ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Διπλάσια ποσοστά κάνει η ΝΕΤ χωρίς τη Στάη το Σαββατοκύριακο!


«H Στάη πρέπει να προσαρμοστεί στην ΕΡΤ και όχι η ΕΡΤ στα μέτρα της Στάη»


Όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις κρατούν πλέον οι δημοσιογράφοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης από το δελτίο ειδήσεων της Έλλης Στάη.
Το κλίμα στις ειδήσεις της ΝΕΤ είναι ιδιαίτερα ψυχρό καθώς η ομάδα που πλαισιώνει την κεντρική παρουσιάστρια (Μιχόπουλος, Λειβαδάρη) χρησιμοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο δελτίο και αντιμετωπίζει με συνεχώς αυξανόμενη καχυποψία το υπόλοιπο προσωπικό που μέχρι τώρα σήκωνε το βάρος της ενημέρωσης. Η ψυχρότητα από την πλευρά Στάη φαίνεται και στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ το κλίμα αυτό ενισχύεται και από τα χαμηλά νούμερα που κατά μέσον όρο έχουν καθηλωθεί κάτω από το 4%, τη στιγμή που το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου συγκεντρώνει σταθερά πάνω από 7,5%. Αρκετά στελέχη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχουν εκφράσει την άποψη πως θα πρέπει η κ. Στάη να προσαρμοστεί στην....ΕΡΤ και όχι η ΕΡΤ στα μέτρα της κ. Στάη.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι αντιδράσεις πολιτικών αλλά και πολιτών που καθημερινά κατακλύζουν με τηλεφωνήματα την ΕΡΤ. Μάλιστα οι αντιδράσεις από τα κόμματα δεν προέρχονται μόνο από την αντιπολίτευση, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά σε μεγάλο ποσοστό είναι και από κυβερνητικά στελέχη τα οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ίδια ή παρουσιάζονται τα διάφορα θέματα.
Όσο για την αντιπολίτευση και κυρίως τη ΝΔ, τα στοιχεία από το ΕΣΡ επιβεβαίωσαν αυτό που καταγγελλόταν μέχρι τώρα για ελάχιστη και μηδαμινή πολλές φορές προβολή των θέσεών τους στο δελτίο της ΕΡΤ. Έτσι συχνή είναι τις τελευταίες ημέρες η παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Λάμπη Ταγματάρχη, στη σύσκεψη για το δελτίο της κ. Στάη.
-αναδημοσίευση από το Παρόν