ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Δώστε στη Σταματέρη το χρυσό κλειδί της πόλης των Αθηνών!»





Στο τεύχος του περιοδικού "Ciao" της περασμένης εβδομάδας δημοσιεύθηκε πολυσέλιδο ρεπορτάζ με τίτλο "Καϊμακτσαλάν, Η Αράχοβα του Βορρά". Εκεί παρατίθετο μια σειρά από φωτογραφίες με σπίτια και αρχοντικά των Βασίλη Καρρά, Γιάννη Ακκά, Αντώνη Κανάκη, Γιώργου Βιλδιρίδη, Γιώργου Σιγάλα κλπ. κλπ. Ανάμεσά τους φιγουράριζε και ενσταντανέ Μαρίας Σταματέρη και πέτρινης οικίας με την εξής λεζάντα: "Το τριώροφο σπίτι της Μαρίας Σταματέρη στον Αγιο Αθανάσιο". Στο ρεπορτάζ μάλιστα επισημαίνεται το εξής: «Για πολλούς εδώ το ζητούμενο είναι η ησυχία και η ηρεμία, όπως για τη Μαρία Σταματέρη, η οποία, λίγα χρόνια μετά από το χωρισμό της από τον Σταμάτη Μαλέλη, αγόρασε στον Αγιο Αθανάσιο ένα σπίτι, όπου έρχεται όσο συχνά μπορεί. Το σπίτι είναι εντυπωσιακό τετραώροφο, στο οποίο η παρουσιάστρια φιλοξενεί συχνά τους φίλους της, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Τσαλίκης.»
Ιδού λοιπόν που δεν πάνε χαμένα τα λεφτά του δημότη Αθηναίων. Δεν ξοδεύονται σε λούσα και έξοδα παραστάσεως αλλά πιάνουν τόπο. Και όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, δεν είναι κλειστή η πόρτα της Μαρίας Σταματέρη. Όλοι οι αναξιοπαθούντες μπορούν να βρουν μια ζεστή φωλίτσα στο Καϊμακτσαλάν, μακριά από Αγιους Παντελεήμονες, Ομόνοιες, Προπύλαια και λοιπά δυσάρεστα συναπαντήματα. Και όπως είπαν κάποιοι «δικαίως της αξίζει το χρυσό κλειδί της πόλης, και όχι απόλυση και....αναλγησία».

Υ.Γ. Τριώροφο, τετραώροφο, δεν θα τα χαλάσουμε!

Υ.Γ.1 Τα παραπάνω αποτελούν επισημάνσεις αναγνώστη, που διαβάζει ό,τι χάρτινο κυκλοφορεί σε περίπτερα και σε βιβλιοπωλεία, με αφορμή ανάρτηση και σχόλια περί του Αθήνα 9.84 και της Μαρίας Σταματέρη αναφορικά με διάψευση παραίτησής της από τον σταθμό.