ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Χαρβαλιάς ο Τουρκοφάγος γυρνά την πλάτη στα κελεύσματα του Μπόμπολα

ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Δύσκολη νύχτα χθες στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου. Ο διευθυντής του Εθνους και του Εθνους της Κυριακής Γιώργος Χαρβαλιάς τελεί υπό παραίτηση αρνούμενος να συναινέσει στις απαιτήσεις της ιδιοκτησίας για μαζικές απολύσεις και περικοπές στις εφημερίδες του Πήγασου.
Αν και αναμένεται η κατάσταση να ξεκαθαρίσει σήμερα, λέγεται ότι ο Χαρβαλιάς έχει ήδη παραιτηθεί και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Ακόμη και σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, το γυαλί θα έχει ραγίσει και οι σχέσεις με την ιδιοκτησία δύσκολα θα αποκατασταθούν… Για τη θέση του Χαρβαλιά στη διεύθυνση του Εθνους ακούγονται τα ονόματα του Θανάση Τσεκούρα και του Γιάννη Ταμπάκη.
Ο Χαρβαλιάς ήταν ο μόνος διευθυντής εφημερίδας που σε γεύμα με τον -προσκεκλημένο του Παπανδρέου - Ταγίπ Ερντογάν τόλμησε και την «είπε» στον τούρκο πρωθυπουργό. Τώρα ο διευθυντής του Εθνους παραιτείται αρνούμενος να υπακούσει στα κελεύσματα του Φώτη Μπόμπολα για απολύσεις και περικοπές…
Θυμίζουμε ότι πριν από τέσσερις μήνες είχε αποχωρήσει ο διευθυντής σύνταξης του Έθνους της Κυριακής Δ. Δουρής, που παραιτήθηκε αρνούμενος να αποδεχθεί μείωση αποδοχών που του επέβαλε η ιδιοκτησία. Τότε είχε αποφευχθεί στο παρά πέντε μεγάλη κρίση στο συγκρότημα Μπόμπολα.
Η απόφαση για περικοπές και απολύσεις σε όλα τα μέσα του ομίλου είχε ακόμη σαν αποτέλεσμα την αντίδραση της διευθυντικής ομάδας του Πρώτου Θέματος και.... την δημιουργία του «γαλατικού χωριού», ενώ αποτέλεσε την αφορμή για τις περαιτέρω εξελίξεις με την εξαγορά του 70% του Πήγασου από τους Αναστασιάδη - Καραμήτσο.