ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ιδανικοί αυτόχειρες…


Ο καιρός ήταν καλός. Με συννεφιά και ευχάριστη δροσούλα. Ιδανικός για να αράξεις, να πιείς καφέ και να διαβάσεις την αγαπημένη σου εφημερίδα. Τα δίδυμα έλειπαν σε φίλους και η μητέρα τους είχε αγώνα μπριτζ.
Αυτή η Κυριακή θα ήταν τέλεια!
Παρκάριζε το αυτοκίνητο δίπλα στο μίνι μάρκετ όταν χτύπησε το κινητό: «Γιώργο μην ξεχάσεις τον Χάρι Πότερ για τα παιδιά. Θα τα πάρω και θα έρθουμε νωρίς σπίτι. Δεν θέλω νάχουμε γκρίνιες. Και κοίτα μην αγοράσεις άλλες εφημερίδες, έχουμε έξοδα…»
Αυτή η Κυριακή μόλις είχε καταστραφεί…

Υ.Γ. Οι διπλαναγνώστες και όσοι αγόραζαν παλιά δύο και τρεις εφημερίδες τείνουν να εκλείψουν. Μία εφημερίδα και πολύ είναι…
Για την ιστορία και σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των πρακτορείων για τις κυκλοφορίες των Κυριακάτικων φύλλων το... Βήμα (με τον δεύτερο Χάρι Πότερ) ήταν πρωτο με 170.000 φύλλα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Πρώτο Θέμα που πούλησε κοντά στα 155.000 φύλλα και ακολουθούν Ελευθεροτυπία και Καθημερινή με 115.000 φύλλα, το Έθνος με 85.000, η Real News με 80.000, η Veto με 45.000 και ο Ελεύθερος τύπος με 34.000 φύλλα.