ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ο Γιαννίκος, o Χατζηνικολάου και το βλαχομπαρόκ lifestyle της τηλεόρασης

Γράφει το kourdistoportokali

«Σύμφωνα με το blog enimerosi24.gr, επανέρχονται στο προσκήνιο οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Γιαννίκο ν αποχωρεί απο το “Alter”. Γράφει συγκεκριμένα: Έντονες φήμες από την προηγούμενη εβδομάδα θέλουν τον Κώστα Γιαννίκο του Alter να αποχωρεί από το σχήμα. Λέγεται ότι μέχρι τον Απρίλιο θα αποτελεί παρελθόν για τον σταθμό. Βεβαίως αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, αναμένονται ντόμινο εξελίξεων και αντιδράσεων στο κανάλι του Περιστερίου το οποίο διέρχεται μία από τις σοβαρότερες κρίσεις από συστάσεως του. Η φράση που κυκλοφορεί στην πιάτσα και ακούγεται από όλο και περισσότερα χείλη είναι ότι «Το Alter στηρίζεται σε δύο τράπεζες» (βλ. Marfin και Πειραιώς).
Εάν επαληθευθεί η φημολογία ο Γιώργος Κουρής, θα μείνει με μοναδικό “περιουσιακό” στοιχείο τον Νίκο Χατζηνικολάου και την ομάδα του οι οποίοι έστησαν την πετυχημένη “Realnews” και τον “Real fm”. Είναι ίσως οι μόνοι που μπορούν ν αντιμετωπίσουν την δεινή οικονομική κρίση στην οποία βρίσκεται το κανάλι που χρόνια τώρα επενδύει στη συνταγή Μαλέλη –σ΄ αυτό το βλαχομπαρόκ lifestyle.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και το “Star” υποφέρει αυτή τη περίοδο από την ίδια βλαχομπαρόκ συνταγή καθότι υπάρχει lifestyle και lifestyle-ο ξιπασμός που αυτοαποκαλείται lifestyle και εξαντλείται στη κατινιά της κλειδαρότρυπας..
Τις τελευταίες μέρες ο Μαλέλης τρομαγμένος απο το δημιούργημά του, φώναξε τους συντάκτες για να τους εγκαλέσει για την… ποιότητα (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) του ρεπορτάζ. Ο δάσκαλος που δίδασκε αίφνης αφυπνίσθη και καταγγέλει τον εαυτό του.
Αν η οικονομική κρίση βοηθήσει ν απαλλαγεί ο τηλεθεατής απέ τα τηλεσκουπίδια, είναι καλοδεχούμενη κι ας υποφέρουμε. Αν η οικονομική κρίση συμβάλλει στο ν΄ απαλλαγούμε από τους κηφήνες της κρατικής τηλεόρασης που παντελονιάζουν εκατομμύρια -από τους λογαριασμούς που πληρώνουμε οι μαλάκες στη ΔΕΗ- είναι καλοδεχούμενη.»
-----------------
Y.Γ.1 Το ALTER διέψευσε τα περί αποχώρησης Γιαννίκου: «Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ" και το ALTER CHANNEL διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου που θέλει τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννίκο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ν' αποχωρεί από την Μετοχική Σύνθεση και την Διοίκηση της Εταιρείας.»
Υ.Γ.2 Καλός γραφιάς ο Μπόνιος αλλά είναι ιδέα μας οτι ο Βασιλάκης γλύφει τον Χατζηνικολάου;