ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ρέμος εναντίον Κόκκαλη - Στον Ηρακλή ή στον Ολυμπιακό ο Ροναλντίνιο;

Αν ο Ροναλντίνιο δεν πάει στον Ολυμπιακό (όπως είχαν αποκαλύψει οι zoornalistas) τότε σίγουρα θα τον πάρει ο Αντώνης Ρέμος στον Ηρακλή! Ο γνωστός καλλιτέχνης με διαδικτυακή ανακοίνωσή του ενημερώνει επίσημα τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή ότι παραμένει στο τιμόνι της ΠΑΕ Ηρακλής ως μεγαλομέτοχός της. Επίσης διαβεβαιώνει ότι θα συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (προφανώς εννοεί τον Ροναλντίνιο).
Ο Ρέμος ζητά τη στήριξη της ομάδας τονίζοντας: «Αυτό που απαιτείται είναι η ομάδα να αποκτήσει την ηρεμία και την στήριξη που χρειάζεται από όλους μας για να μείνει συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις της».
Όπως είναι γνωστό ο Ρέμος έχει πολύ στενή φιλική σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν: ο Ροναλντίνιο χρησιμοποιεί ακόμη και ιδιωτικό αεροσκάφος για ταξίδια αστραπή στην Ελλάδα προκειμένου να διασκεδάζει στα μπουζούκια ακούγοντας επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή.