ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Απειλούν με αποχώρηση Λυριτζής – Οικονόμου και Τσαπανίδου. Στο καλό!

Αμείβονται με 324.000 ευρώ έκαστος για μία εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Εσχάτως φέρονται δυσαρεστημένοι («εθίγησαν από τις αποκαλύψεις») και απειλούν με αποχώρηση από την ΝΕΤ κάνοντας διαρροές ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλα κανάλια. Εχουν λέει παράπονα από τη διοίκηση που δεν τους κάλυψε στον πόλεμο που τους έγινε. Ο πραγματικός λόγος της δυσαρέσκειάς των Λυριτζή-Οικονόμου είναι οι αποφάσεις για μείωση των αποδοχών τους κατά 40%. Ακούγεται ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, που βρίσκεται ήδη στον ΣΚΑΙ, τους έχει κάνει πρόταση για πρωινή ενημερωτική στο κανάλι του Φαλήρου. Αν φύγουν οι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν μόνο από αυτούς 648.000 το χρόνο.
Φήμες κάνουν λόγο ότι τα νέα διευθυντικά στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν κάνει συναντήσεις και με την Πόπη Τσαπανίδου που ετοιμάζεται να κατευθυνθεί προς το Φάληρο μαζί με τον αρχισυντάκτη της, καθώς αμφότεροι φέρονται ότι είναι δυσαρεστημένοι από τη δημοσιοποίηση των υπέρογκων αμοιβών τους.