ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Το Βήμα έθαψε τη δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη για την ΕΡΤ

Λογοκρισία εις βάρος του από την εφημερίδα Βήμα καταγγέλλει μέσα από το Κουτί της Πανδώρας ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης αναφέροντας ότι από την εφημερίδα αφού του ζήτησαν τη γνώμη του για το θέμα της ΕΡΤ αυτή δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" μου ζήτησε πριν από μερικές μέρες τη γνώμη μου για το θέμα ΕΡΤ. Το ερώτημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσω ήταν : "Πιστεύετε ότι η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανταγωνιστική; Αν ναι, με ποια λογική, με ποια κριτήρια και σε ποια σημεία της;" Η απάντηση όπως έπρεπε να είναι... σύντομη. Δόθηκε σύντομα και αρκετά περιεκτικά αλλά δεν μπήκε. Δεν ξέρω το λόγο. Έτσι μπήκε στη σφαίρα των...ανεκδότων, με τα οποία προβληματίζομαι και σίγουρα δεν γελάω.»

Ακολουθεί απόσπασμα από την απάντηση Βαξεβάνη :

«Δεν είναι δυνατόν σε ένα κόσμο που η γνώση διπλασιάζεται κάθε μέρα και που ανθεί η ενημέρωση της κοινωνικής δικτύωσης, η δημόσια τηλεόραση να είναι ένα σύνολο από πολιτικοδημοσιογραφικούς σταρ και κομψευόμενες κυρίες που παίρνουν συνεντεύξεις από υπουργούς και μαϊντανούς της τηλεοπτικής επετηρίδας...»